Podnikání na internetu aneb snadné výdělky za málo dřiny

29.Červenec 2011

Komentáře: 1

Práce na internetu je mnoho, ale že byste tam zbohatli nebo obdrželi pravidelný příjem za málo práce, to asi ne. Sem tam se najdou výjimky, ale těch je stejně jako ve skutečném světě málo. Programátoři vydělají v ČR v průměru 15 000 Kč měsíčně. Mnoho lidí si myslí, že dostávají víc. Záleží na tom, co umíte a kolik toho umíte. Pokud se rozhodnete zkusit tenhle obor, počítejte s tím, že budete pouze průměrnými programátory. Nemusíte být ani programátorem, vydělat si můžete poradce, zapojit se do affi programů či dělat administrativní práce, třeba jako plnění obsahu webu nebo psaní článků.

Malý Pepík z dolních Kotěhůlek si někdy v novinách přečte poptávku po programátorovi s možností práce z domova, nástupní plat je 50 000 Kč. Hned si začne myslet: „Super, můžu být doma a pařit Wowko a ještě mi dostanu peníze.“ Pořídí si knížku o programování, projde všechna fóra o IT a hurá, už ví všechno. Přijde na pohovor, po kterém si myslí, že ho prostě musejí vzít, vždyť všechna vědění na internetu už vstřebal. Po pár týdnech je v šoku, nikdo mu nezavolal zpátky. Další chyby dělají začínající podnikatelé resp. Webmasteři. Řeknou si, umím dělat stránky, udělám 1 web, dostanu 5000, měsíčně jich udělám 4 a mám hned 20 táců. To všechno udělám za 20 hod lidského času a zbytek času se budu flákat v hospodě. A nebo udělám web podobný superhry.cz, hodím tam reklamy, měsíčně vydělám 10 000 Kč, za 2 000 si seženu někoho, kdo se o to bude starat a hurá, nedělám nic a mám měsíčně 8000. Těch webů udělám 10 a jsem boháč!

Těch příkladů je o hodně víc. Proboha lidi, probuďte se. Superhry jsou tam, kde jsou teďka, protože byly na správném místě ve správném chvíli. Proč vás to nenapadlo dřív? Kdo dřív přijde, ten dřív mele. Můžete mít stránky podobné superhrám, ale první pár měsíců žádné zisky mít nebudete ... pokud vůbec někdy. Nejste sami, kdo takhle myslí. Abyste si mohli něco vydělat prostřednictvím internetu, musíte být první, mít know how nebo prostě se tomu HODNĚ věnovat. Nakonec přijdete na to, že práce přes internet je stejná jako každá normální práce. Začínáte od nuly a postupem času se stanete známým, práce máte až moc. Nyní si můžete diktovat svoje podmínky. Až se dostanete do jiného „levelu“ , to vám bude už tak 30, 40. 

Komentáře


  • jiriprochazka

    11.04.2016

    Jak říkáš, způsobů, jak si vydělávat peníze po internetu je spousta. A také souhlasím s tím, že jen málo z nich vám vytvoří stabilní a dobrý příjem. Není to žádná legrace najít něco takového. Já jsem relativně stabilní příjem našel v obchodování na burze. Hned na začátek bych chtěl říct, že se nejedná o něco co se naučíte za 14 dnů. Jsou to měsíce a roky, po dobu kterou se musíte učit a sledovat trh. No mohl bych vám tu o obchodování na burze povídat hodiny, spíše se podívejte na tento web http://opcebinarni.com/ tam najdete vše, co potřebujete.

    Odpovědět

Komentovat

  • *Jméno *
  • *Email
  • *Zpráva
* Antispam, Vyplňte znovu vaše jméno:

Přísloví

Đói cho sạch, rách cho thơm.

Hladový, ale čistý. Děravý, ale nepáchnoucí.

Anketa

Chtěli byste dlouhodobě žít ve Vietnamu?
Ano35% (5530x)
Hlasy
Ne32% (5049x)
Hlasy
Nevím33% (5283x)
Hlasy