Jak jedním článkem urazit celý kontinent

3.Listopad 2011

Komentáře: 1

Dneska jsem narazil na velmi pěkný článek od Tran Thu Trang s názvem V národním ao dai nechodím olizovat úchyla, který reagoval na článek pana Leoše Středy, kde napsal svoje myšlenky, touhy a zkušenosti s Asiatkami. Už samotný název Jsou oddané, ale bohužel jim to nevydrží mě hodně vytočil, ještě k tomu ty fotky s thajky ve vietnamských tradičních šatech.

(Neznámý) pán Leoš Středa je prý univerzitním profesorem, umí 11 jazyků a autorem odborných knih. Po přečtení jeho článku bych takového profesora nechtěl a jeho knihy bych nikdy nečetl. Nevadí mi, že se mu líbí Asiatky, a ani mi nevadí, že je bohatý a má několik manželek najednou, co mi vadí a co jsem z článku poznal je, že si bohatý pán Leoš Středa prostě pojede do chudé Ásie a se svými prachy sbalí nějaké pochybné dívenky a když ho nebo spíše on je opustí, tak prý nejsou oddané. A když už je zase sám, dá si prostě repete.

Doufám, že pan Leoš přestane brát Asijky jako nástroje na uspokojování svých potřeb, a když už, tak jsem doufal, že budete mít lepší vkus. Horší jste si vybrat fakt nemohl. A to ještě nemluvím o tradičních šatech Vietnamu. To by bylo jako, kdyby Mongol s obarvenými vlasy chodil v tričku s nápisem "Jsem Čech".

Komentáře


  • jokles

    18.11.2011

    Leoš Středa byl odjakživa špína chlap. A přesně takovým v této zemí již 22 let kvete pšenka. A je to vina nás všech !

    Odpovědět

Komentovat

  • *Jméno *
  • *Email
  • *Zpráva
* Antispam, Vyplňte znovu vaše jméno:

Přísloví

Cờ vô phong

Vlajka bez větru

Anketa

Chtěli byste dlouhodobě žít ve Vietnamu?
Ano35% (6056x)
Hlasy
Ne32% (5587x)
Hlasy
Nevím33% (5837x)
Hlasy