Věčné mládí? Ne, děkuji!

17.Srpen 2011

Komentáře: 0

Poslední dobou jsou trendy různá cvičení, léky a metody, po kterém omládnete nebo dožijete 100 let. Je sice skvělé, že zažijete ještě nové milénium nebo 3 mistrovství světa ve fotbale navíc, ale přemýšleli jste, zda si tyto události skutečně užijete?

Průměrný věk je okolo 75. Co budete dělat až vám bude 90? Budete rádi, když se najíte. Pro svoje děti a příbuzné budete přítěží. Celý den budete doma, televizi si neužijete, protože akční scifi filmy vám připadají „dětinské“ a navíc vás po půl hodině bude určitě bolet hlava. Chcete opravdu žít takový život?

Lidi se od pradávna báli věcí, které neznali. Smrt a stáří jsou věci, které se báli nejvíce a snažili se každým způsobem obejít. Na vrásky krém, na šedivé vlasy a pleš tu jsou šampóny, po kterých vám znovu narostou vlasy jako houby po dešti. A smrt? Existují případy, kdy se lidi po několika dnech smrti vraceli k životu. Vědci hledají příčinu, po jejím nalezením se nemusíme smrti obávat.

Pokud do té doby vědci nevytvoří lék na věčný život, tak tu pořád je možnost zmrazení těla. Po sto letech se probudíte a hurá, jako byste seděli v časovém stroji. Pokud na to nemáte finance, tak stačí si vzít svůj DNA a dát ho svým dětem a ti pak předají svým dětem… V budoucnosti vás naklonují a hurá, jste nesmrtelní!

Všechny výše uvedené metody jsou naprosto realistické, ale zkuste se zamyslet, má takový život smysl? Vaše rodina, příbuzní, přátelé budou dávno po smrti a vy zůstanete sami. Smysl života už je někde v čudu. Žít či nežít už není otázkou, protože život je úžasný jenom tehdy, pokud ho dokážete skutečně zažít.

Tak až vám někdo nabídne lék na věčné mládí, zamyslete se nad tím.

Tagy:

Komentáře


Komentovat

  • *Jméno *
  • *Email
  • *Zpráva
* Antispam, Vyplňte znovu vaše jméno:

Přísloví

Đói cho sạch, rách cho thơm.

Hladový, ale čistý. Děravý, ale nepáchnoucí.

Anketa

Chtěli byste dlouhodobě žít ve Vietnamu?
Ano34% (6043x)
Hlasy
Ne32% (5578x)
Hlasy
Nevím33% (5830x)
Hlasy