Líbí se mi ošklivé holky

5.Červenec 2012

Komentáře: 10

Tak ten titulek, není to úplná pravda. Začalo to všechno zcela nevinně pokecem s kamarádkou. Zeptala se mě, jestli by kluci pro delší vztah vzali hezkou, chytrou, bohatou nebo vtipnou holku. Pak se zeptala, kterou bych si zvolil. Upřímně, přemýšlel jsem o hodně věcech, ale nad tímto problémem jsem nikdy nedával pozor. Už dříve se mě na to ptal jeden starý pán ve Vietnamu, zřejmě pro svoji vnučku. Nejdříve se mě zeptal na věk, který asi už věděl. Odpověděl jsem, že jsem ročník 86, tedy ve znamení tygra. Zamyslel se, pak se zeptal, jestli někoho mám. Já, že ne. Nakonec se zeptal, jestli mám rád pěkné nebo ošklivé holky. Na to se dalo špatně odpovídat, tak jsem mu řekl, že na tom nezáleží, hlavně abychom se k sobě hodili a klapalo nám to. Zcela normální odpověď, kterou všude uslyšíte a která není pravda.

U nás ve Vietnamu máme přísloví, že všechno se dá převést na peníze. Dlouhodobý vztah, tedy žena, je jako investice, buď se vám to vyplatí a přinese vám zisk nebo máte prostě smůlu a dluhy. Já to vidím tak, že k získání srdce jakékoli ženy, musíte prostě investovat, ať už peníze nebo čas. Teďka je volba mezi hezkou, žádanou a ošklivou/normální běžně dostupnou holkou. Rozebereme vlastnosti, náklady a výnosy obou typů.

Hezká nás bude zkratka stát víc peněz, konkurence je hodně a bez peněz nikam nelez. Podaří se nám ji získat, přidou trable - nevěra. Takovou květinku musíte neustále hlídat. Většina toho moc neumí kromě než nonstop párty, nečekejte zázraky. Hezké holky navíc potřebují více péče a spotřebují více financí. I jako každé jiné zboží, i tato investice má svůj cyklus. Po vrcholu přijde pád. Žádná žena nezůstane navěky mladá a hezká. Jediné co vám přinesla je sociální povýšení a sem tam intimní legrace. Chcete-li se ji teďka zbavit, bude problém. Rozvod moc nestojí, ale nejvíce peněz musíte dát právě ji, aby s rozvodem souhlasila (pokud jste v balíku, jinak by s váma ani nebyla).

Na druhou stranu taková ošklivonormální holka vás nebude stát tolik a přinese hodně zisků. Většina těchto holek si uvědomuje toho, že nejsou zrovna tiptop a moc si nevybírají, moc toho po vás chtít nebudou. Nemusíte vynaložit prakticky žádné úsilí, abyste se stali vlastníkem této nemovitosti. Ano, nemovitosti. Taková žena není žádaným zbožím, nebude vám zahýbat, můžete ji věřit jak v práci, tak i doma. Místo diskoték doma vaří. Může se stát, že tato investice se vám vrátí natolik, že vás bude 40 let živit. Jedinou nevýhodou je, že jako chlap se nemůžete před ostatními muži chlubit.

Svět není vždy rozdělen na hezké a hloupé, ošklivé a pilné. Může se stát, že narazíte na jackpot a potkáte právě tu hezkou, chytrou a nadanou dívku svého žívota. Pokud jste se dočetli až sem, tak gratuluju. Vydrželi jste tenhle blábol dočíst celý, neberte na vědomí :)

Tagy:

Komentáře


  • Jana

    25.01.2014

    Odkud jsi Tometomáš:

    Odpovědět
  • Floki

    26.05.2013

    KDo by taky chtel malyho asiata s malem perem :D

    Odpovědět
  • tomáš

    26.05.2013

    já jsem vietnamec, peníze mám jen někdy málo či hodně, jsem normální nejsem ani hezkej ani hnusnej, skatuju, sportuju, pracuju, studuju. Hledám českou holku ale žádná mě nechce každá se mnou zajebávala, tak co to jsou za český holky???? Skoro každá si ze mě spíš dělá prdel!!!!

    Odpovědět
  • Tomáš

    26.05.2013

    ježiš nehádejte se, je třeba hezká bo ošklivá to je jedno, na to nesejde měla pravdu člověk nemusí být hezký aby byl dobrý, každej je jinej.....hlavně aby měl dobrou duši a srdce.

    Odpovědět
  • unlu

    5.05.2013

    sama jsi to napsala, ze VETSINOU byvaji hezke holky mrchy :)

    Jestli do teto skupiny nepatris, patris k mensine. Kdo te nezna, bude si te hazet "do pytle" k ostatnim. To plati vsude.

    Odpovědět
  • huahej

    4.05.2013

    Články a kecy tohoto typu mně dost uráží...Nechápu proč tohle někdo píše, dyť je to zas jak rasismus, zas a znova se tu hází do jednoho pytle.V tomhle případě do dvou. Já jsem zrovna docela hodně pěkná holka (češka) a jsem si toho vědoma. Ale rozhodně toho nijak nezneužívám! Mám několik let přítele, jsem mu věrná a nemá u sebe ani korunu...všude kam jdeme platíme všechno na půl a nikdy sem si od něj nic jen tak nevzala ani od žádného bývalého, a že sem měla movité kluky. Slyšela sem i názory od mých kamarádek že si mě můj přítel nezaslouží, protože je prý ošklivý...co je tohle za pojebanou blbost, nechápu do teď! Podle mně je nejkrásnější a nejlepší kluk pod sluncem, a jen protože jsem kočka, si nebudu k sobě hledat nějakého modela... nesoudím nikdy nikoho podle vzhledu(barva pleti nebo krása), peněženky, atd. Když jsem byla volná a randila, dala jsem šanci úplně každému kdo o ni stál, a celou dobu se zajímala o jejich názory, postoje, srdce a hlavně duši...Uznávám že většinou bývaj hezké holky mrchy ale né všechny!!!! A když už jsme u toho, co je to vlastně krása? podlě mně ja krásná každá osoba která má upřímné srdce, dokáže porzumnět svojim dětem, pomůže slabšímu a umí odpoštět!To je nádherný člověk!!!

    Odpovědět
  • Alexandr

    12.12.2012

    Když jsem chodil s Vietnamkou tak jsem byl udiven jak jsou většina ujetá a obdivuje skupinu vietnamských holek a kluků tzv. gold class nebo golden kids. I když ta moje na to byla taky ujetá nesouhlasím s článkem není to o penězích. Je to o tom jak si to zařídíte a jestli budete chlap a nebo ze sebe uděláte ženskou.

    Odpovědět
  • l

    2.12.2012

    Prcek:

    to je jen tve zbozne prani...

    Odpovědět
  • Prcek

    28.10.2012

    No myslim, ze ne kazda hezka holka musi byt s klukem jen kvuli penezum...

    Odpovědět
  • kobliha

    24.09.2012

    jo je to teda dost blbý blábolXD

    Odpovědět

Komentovat

  • *Jméno *
  • *Email
  • *Zpráva
* Antispam, Vyplňte znovu vaše jméno:

Přísloví

Ếch ngồi đáy giếng

Žába na dně studny

Anketa

Chtěli byste dlouhodobě žít ve Vietnamu?
Ano35% (5488x)
Hlasy
Ne32% (5004x)
Hlasy
Nevím33% (5239x)
Hlasy