Jak jedním článkem urazit celý kontinent

3.Listopad 2011

Komentáře: 1

Dneska jsem narazil na velmi pěkný článek od Tran Thu Trang s názvem V národním ao dai nechodím olizovat úchyla, který reagoval na článek pana Leoše Středy, kde napsal svoje myšlenky, touhy a zkušenosti s Asiatkami. Už samotný název Jsou oddané, ale bohužel jim to nevydrží mě hodně vytočil, ještě k tomu ty fotky s thajky ve vietnamských tradičních šatech.

(Neznámý) pán Leoš Středa je prý univerzitním profesorem, umí 11 jazyků a autorem odborných knih. Po přečtení jeho článku bych takového profesora nechtěl a jeho knihy bych nikdy nečetl. Nevadí mi, že se mu líbí Asiatky, a ani mi nevadí, že je bohatý a má několik manželek najednou, co mi vadí a co jsem z článku poznal je, že si bohatý pán Leoš Středa prostě pojede do chudé Ásie a se svými prachy sbalí nějaké pochybné dívenky a když ho nebo spíše on je opustí, tak prý nejsou oddané. A když už je zase sám, dá si prostě repete.

Doufám, že pan Leoš přestane brát Asijky jako nástroje na uspokojování svých potřeb, a když už, tak jsem doufal, že budete mít lepší vkus. Horší jste si vybrat fakt nemohl. A to ještě nemluvím o tradičních šatech Vietnamu. To by bylo jako, kdyby Mongol s obarvenými vlasy chodil v tričku s nápisem "Jsem Čech".

Komentáře


  • jokles

    18.11.2011

    Leoš Středa byl odjakživa špína chlap. A přesně takovým v této zemí již 22 let kvete pšenka. A je to vina nás všech !

    Odpovědět

Komentovat

  • *Jméno *
  • *Email
  • *Zpráva
* Antispam, Vyplňte znovu vaše jméno:

Přísloví

Cá không ăn muối là cá ươn, con không nghe cha mẹ trăm đường con hư

Ryba bez soli je ryba shnilá, dítě neposlouchající rodičů je nevychované

Anketa

Chtěli byste dlouhodobě žít ve Vietnamu?
Ano35% (5573x)
Hlasy
Ne32% (5086x)
Hlasy
Nevím33% (5339x)
Hlasy